Failed Download - Bad HTTP

Support for Tonido on the Desktop including Windows/Mac/Linux
silklink
Regular Tonidoid
Regular Tonidoid
Posts: 10
Joined: Tue Oct 10, 2017 6:47 am
Location: Cornwall, UK

Failed Download - Bad HTTP

Postby silklink » Sun Oct 15, 2017 1:16 pm

It seems like I have an issue like this one: viewtopic.php?f=55&t=8157&p=34262&hilit=failed%3A+bad+http+status#p34262

I can't see in taht thread how the issue was resolved

For me the error is Failed Download: Failed: Bad HTTP Status for Download file

I have Windows 10 server and client and both my wife and I are getting the same error

Any idea?

I have everything working but it seem to be failing more than it's working now :|

silklink
Regular Tonidoid
Regular Tonidoid
Posts: 10
Joined: Tue Oct 10, 2017 6:47 am
Location: Cornwall, UK

Re: Failed Download - Bad HTTP

Postby silklink » Sat Oct 21, 2017 2:29 pm

This is killing me now. Aside from completely uninstalling the server, I think I have tried everything I can think of to resolve this issue and I really could do with some help please.

I am no longer getting the error and I am the main account holder. I simply reset the Synch Data and the issue cleared for me. My wife is set up as a guest account off of the main account and I can't get her synch working. It worked once when I set it up, and that was it - it's been faling ever since

I have deleted all of the folder files, completely uninstalled the client (including the config and log files - uninstall doesn't do this). I get the bad HTTP error pretty much from the onset. It loads the folder structure but that's about it. Here is the log file...

10-21-17 18:43:21:401 [1] :T: Tonido::TonidoConnector::detectLan : Got Redirect Location http://192.168.1.113:10001/ui/core/index.html
10-21-17 18:43:21:476 [1] :T: Tonido::TonidoConnector::detectLan : using Redirect Location http://192.168.1.113:10001
10-21-17 18:43:21:492 [1] :T: Tonido::TonidoConnector::Authenticate
10-21-17 18:43:21:625 [1] :T: Account Login Success
10-21-17 18:43:28:892 [1] :T: Checking File: C:\Users\susan\Documents\TonidoSync\SUSAN\PHOTOS\01 TO BE PROCESSED\2013-07-06 14.20.49.jpg
10-21-17 18:43:28:911 [1] :D: Downloading Remote File to C:\Users\susan\Documents\TonidoSync\SUSAN\PHOTOS\01 TO BE PROCESSED\2013-07-06 14.20.49.jpg.part
10-21-17 18:43:28:942 [2] :T: Tonido::TonidoConnector::downloadFile : Downloading file [2013-07-06 14.20.49.jpg] in path [F:\FILECAB\SUSAN\PHOTOS\01 TO BE PROCESSED\2013-07-06 14.20.49.jpg] to [\\?\C:\Users\susan\Documents\TonidoSync\SUSAN\PHOTOS\01 TO BE PROCESSED\2013-07-06 14.20.49.jpg.part] HTTP Command: /core/downloadfile?filepath=F%3A%5CFILECAB%5CSUSAN%5CPHOTOS%5C01%20TO%20BE%20PROCESSED%5C2013-07-06%2014.20.49.jpg&filename=2013-07-06%2014.20.49.jpg&app=explorer&redirect=1
10-21-17 18:43:28:942 [1] :T: Checking File: C:\Users\susan\Documents\TonidoSync\SUSAN\PHOTOS\01 TO BE PROCESSED\2013-07-06 14.20.58.jpg
10-21-17 18:43:28:998 [1] :D: Downloading Remote File to C:\Users\susan\Documents\TonidoSync\SUSAN\PHOTOS\01 TO BE PROCESSED\2013-07-06 14.20.58.jpg.part
10-21-17 18:43:29:026 [1] :T: Tonido::Sync::FSSimulWorker::waitForJob
10-21-17 18:43:36:949 [8] :T: Adding Job to Queue as it's never been run
10-21-17 18:43:36:977 [8] :T: FOOfflineFilesManager: Job Already Running, Not Adding to Queue
10-21-17 18:44:42:078 [8] :T: Adding Job to Queue as it's never been run
10-21-17 18:44:42:126 [8] :T: FOOfflineFilesManager: Job Already Running, Not Adding to Queue
10-21-17 18:45:14:229 [2] :E: Tonido::TonidoConnector::downloadFile : Bad HTTP Status: 404
10-21-17 18:45:14:281 [2] :E: Download Remote File to 2013-07-06 14.20.49.jpg FAILED

It seems to download the 14.20.49.jpg file to its .part file. It then moves on to the 14.20.58.jpg file, but doesn't appear to have completed the previous file (unsure if this is supposed to be sequential)

Any help much appreciated as I can't see this error anywhere when searching

silklink
Regular Tonidoid
Regular Tonidoid
Posts: 10
Joined: Tue Oct 10, 2017 6:47 am
Location: Cornwall, UK

Re: Failed Download - Bad HTTP

Postby silklink » Sun Oct 22, 2017 11:42 am

I appear to be talking to myself quite a bit on here. Hey ho :)

So, today I tried completely removing the client software as above. This time I removed the guest account on the server and the share as well. I then added the guest account, and the share, re-installed the client and, guess what, it isn't working :cry:

I took note that when I created the guest account it gave this UL - https://[main_account].tonidoid.com/urlsgei30. I hadn't tried with the urlsgei30 bit, but it made no difference when I did

Sreeja
Tonido Team
Tonido Team
Posts: 368
Joined: Mon Dec 16, 2013 4:25 am

Re: Failed Download - Bad HTTP

Postby Sreeja » Thu Jan 11, 2018 1:57 am

Hello,

We're unable to reproduce this issue. The only reason this could happen is when the network is flaky.


Return to “Tonido Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests